Bring your business to the next level

Het verhaal van Brainbridge

Brainbridge IT Services is een afdeling van Brainbridge bvba van 5 personen. Als team zijn we in staat de nodige continuiteit te bieden door gebruik te maken van geavanceerde beheer software en een uitgebreid documentatie systeem, zodat er sprake is van een volledige uitwisselbaarheid. Brainbridge IT Services maakt gebruik van de backoffice diensten van Brainbridge bvba, zodat er geconcentreerd kan worden op de optimale IT dienstverlening bij klanten door het volledige team.

Brainbridge bvba

Brainbridge werd in 1998 opgericht als een klein onafhankelijk bedrijf, maar met een geweldige visie: “een marktleider te zijn in het leveren van innovatieve workforce & IT-oplossingen”. Sindsdien is Brainbridge uitgegroeid tot een sterke en betrouwbare bondgenoot voor alle flexibele personeels- en IT-bedrijfscontinuïteitsuitdagingen.

We zijn begonnen als een monodisciplinair bedrijf, maar we kunnen onszelf nu een Hybrid Workforce Partner noemen met de mogelijkheid om niet alleen geschikte IT-professionals te bieden, maar ook contractmanagement, hoog potentieel jonge afgestudeerden, technische profielen en MSP-services.

In 2013 verhuisden we naar gloednieuwe kantoren, gelegen direct naast ons voormalige hoofdkantoor aan de Noorderlaan in Antwerpen. Met 900 vierkante meter kantoorruimte zijn onze ambities om nog verder te groeien goed gedekt.

In 2016 behaalde Brainbridge een omzet van 30,5 miljoen euro met in totaal 225 contracten en een team van 15 personen.

Omdat we snel groeien, bestaat ons team nu uit 23 personen.

Brainbridge IT Services

Brainbridge IT Services is gestart als de interne IT afdeling van Brainbridge en uitgegroeid tot een volwaardige IT dienstverlener voor bedrijven zonder een eigen IT afdeling. Dit schaalvoordeel zorgt voor continuiteit van dienstverlening, mede door de investeringen in technische hulpmiddelen die er voor zorgt dat het team altijd over up-to-date informatie kan beschikken van alle klanten. Als je zaken doet met Brainbridge IT Services kun je dus rekenen op de ondersteuning van een team van competente IT specialisten.

Voor de backoffice ondersteuning kan Brainbridge IT Services een beroep doen op de andere afdelingen van Brainbridge.