Bring your business to the next level

Iedere 3 jaar een nieuwe PC en minder betalen, kan dat?

De vernieuwingen volgen elkaar snel op in de IT. Toch wordt er vaak nog gewerkt met verouderde systemen, terwijl dat helemaal niet nodig is. Brainbridge IT Services levert een volledig beheerde PC infrastructuur aan een vast bedrag per gebruiker per maand. Daarbij worden de systemen typisch iedere 3 jaar automatisch vernieuwd, zodat je bedrijf altijd over een up-to-date slagvaardige IT infrastructuur kan beschikken aan een vaste kost per maand.

Met Brainbrdige Infrastructure as a Service – altijd de laatste technologie aan een vaste prijs per maand inclusief ondersteuning en beheer.

Brainbridge IT Services is in staat PC’s te leveren zoals u gewend bent van de operational leasing van wagens; aan een vaste kost per maand beschikt u over een slagvaardige IT infrastructuur. In de aangerekende kosten zitten dus alle vergoedingen voor zowel hardware, software, verlengde garantie, installatie, beheer, beveiliging en ondersteuning. Voor een vast bedrag per maand staat het team van IT specialisten van Brainbridge IT Services u bij in het dagelijks werken met deze oplossing en zijn er dus geen onvoorziene kosten. Typisch worden de systemen iedere 3 jaar vervangen door nieuwe.