Bring your business to the next level

Is je IT afhankelijk van één persoon?

De rol van IT systemen zijn het hart van iedere onderneming, zelfs als de email niet meer werkt geven werknemers al aan technisch werkeloos te zijn… De rol van IT zal zich in de toekomst alleen maar uitbreiden; Artificiele Intelligentie en Big Data komen ook onder handbereik van de KMO en laten toe de geleverde diensten te perfectioneren. Toch rust bij veel bedrijven de continuiteit van de IT nog op de schouders van één persoon. Als die eens niet beschikbaar is bij een calamiteit, dan kan dat grote gevolgen hebben.

Het is zaak dat we IT systemen goed documenteren en dat alle incidenten en oplossingen worden geregistreerd. En dat incidenten worden onderzocht op onderliggende problemen, zodat ze voor eens en voor altijd worden opgelost. Dus is er nood aan pro-actief beheer en ondersteuning dat wordt uitgevoerd door een team van specialisten, zodat je kunt rekenen op beschikbaarheid en duidelijk weet waar je aan toe bent. IT specialisten die ook actief participeren in het IT beleid en zo invulling geven aan de rol van IT Manager.

Brainbridge IT Services staat in voor het pro-actieve beheer en de ondersteuning van bedrijven zonder eigen IT personeel, zodat de Antwerpse KMO kan rekenen op zijn IT.

Betaal je om IT problemen te genezen of om ze te voorkomen?

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *